Fast & Fluid Management B.V. logo

Keverőgépek

GA350 Félautomata Keverőgép

A Galileo GA350 Félautomata Keverőgép a legújabb technológiával készült a biztonság, az ergonómia, a beépített biztonsági mechanizmusok és az egyszerű használatot segítő okos tervezés szempontjainak figyelembevételével. Ezenfelül gyors, strapabíró, kis karbantartás igényű, gazdaságos festékkeverő berendezés. 60000 nehéz kannás tesztcikluson bizonyított. Nagyméretű szorítófogantyúkkal előlről könnyedén elérhető az optimális, biztonságos kannaszorítás. Dinamikus súlykiegyelítés gondoskodik arról, hogy nagyobb fordulatszámon (230 rpm) is stabil marad. A bölcső keverést követően mindig alaphelyzetben áll meg. A kanna asztal teljesen kihúzható. Egyszerű vezérlőpanel 3 programozott sebességgel (110/140/230 rpm). A biztonsági ajtóretesz és a kannaasztal tolóretesze lehetetlenné teszi a helytelen működtetést. Automatikus sebességlimitálóval van felszerelve.

GA480 Automatikus Keverőgép

A Galileo GA480 Automatikus Keverőgép az automatikus kevertetést a következő szintre emeli. Intelligens technológiája nagyon gyors, hatékony kevertetést tesz lehetővé egy AUTO gombos működtetéssel. Automatikusan optimalizálja a keverési sebességet és a teljes keverési időt. Dinamikus súlykiegyelítés gondoskodik arról, hogy nagyobb fordulatszámon (230 rpm) is stabil marad. A keverés lassú indítása megakadályozza, hogy a színezők a fedélperem alá jussanak, a folyamatos fordulatszám- és idő szabályozás maximális sebességet és a legrövidebb keverési időt eredményezi. A gép a keverési sebességet menet közben automatikusan változtatja, mely hatékonyabbá teszi a keverést, így csökken a kevertetés ideje. A kannaszorítók a korábbinál gyorsabban (50%-kal gyorsabban!) szorítják és oldják a kannákat, így összességében a GA480 a leggyorsabb és leginteligensebb keverőgép a piacon. A gépen kiépített USB csatlakozóval könnyen végezhető el a karbantartás illetve a kezelőgombok programozása.
Ugrás az elejére
Ugrás a nyitólapra
Vesz; Venni; Kínál; Kínálni; Ajánlat; Ajánl; Vásárol; Vásárlás; Megvásárol; Megvásárlás; Kiárusítás; Elad; Eladni; Eladás; Értékesít; Értékesítés; Értékesíteni; Árusít; Árusítás; Kereskedelem; Szállítás; Szállító; Piac; Olcsó; Csökkentett; Fölös; Elfekvő; Vegyszer, Vegyi anyag; Vegyianyag; Kemikália; Kedvezményes, Áron aluli, Kedvező árú, Megfizethető; Gyártó, Kereskedő, Raktárkészlet; Készlet; Forrás; Előállító; Raktárról; Forgalmaz; Forgalmazó; Forgalmazás; Színkeverés; Festékkeverés; Homogenizálás; Keverőgép, Séker; Vibrálógép; Festék vibrátor; Corob; COROB SIMPLEshake 30; COROB SIMPLEshake 90; COROB CLEVERmix 10; COROB CLEVERmix 20; COROB CLEVERmix 500; COROB CLEVERmix 550; Hero; 430-SA; 490-A; Arcobaleno; Lenteq; QO60; QG44; QG45; Tornado II; Minimix Auto; Minimix Manual; Minimix 10 litre; Automix 480; Minimix Standard; Flameproof maximix; iShake; eShake; Harmony Professional; VIBA 300; YS-2A; HT-30C; TORO 30 mixer; ROTA 400 mixer; BIAX 45 mixer; BIAX 45S mixer; BIAX 45P mixer; DYNAX 400 mixer; VISCO 500 mixer